Floor Inn, het familiebedrijf aan de Spaarneweg 65, bestaat dit jaar 15 jaar en dat betekent feest. Niet op één dag en alleen voor het eigen personeel, maar het hele jaar door en met de klant. “Houd daarom onze website en Facebookpagina de komende maanden goed in de gaten”, laat Remco Eickhoff weten. Hij stond in 2002 aan de wieg van het bedrijf dat zich steeds meer heeft ontwikkeld van vloerenspecialist tot specialist op het gebied van woningsfeer.

“De naam zegt het al – we hebben iets met vloeren. Maar in de loop der jaren zijn er steeds meer zaken bij gekomen die de sfeer in en rond een huis bepalen. Denk aan karpetten in alle mogelijke maten en ook in vintage. Denk aan diverse raamdecoratie zoals horizontale jaloezieën en shutters van designer Piet Boon. Maar denk ook aan buitenzonwering. Op die manier kan Floor Inn een totaalbeeld creëren waarbij de diverse elementen goed op elkaar afgestemd zijn.”

Voor onder andere het adviseren van klanten in de winkel, het leggen van vloeren en traplopers (bijvoorbeeld van Louis de Poortere) en het plaatsen van buitenzonwering heeft het familiebedrijf op dit moment negen vakmensen in dienst die allemaal beschikken over vakkennis en ervaring. Samen zorgen zij ervoor dat het hele traject van voorlichting en advies t/m leggen en ophangen op maat gebeurt.

Dat traject begint al bij het winkelpand met de overzichtelijk ingerichte showroom aan de Spaarneweg in Cruquius. “Voor iedereen wordt de tijd genomen om te kijken welk materiaal, welke kleur in welke combinatie het beste past bij de beoogde ruimte. Dus kom langs en laat u verrassen met wat Floor Inn te bieden heeft.”