PVC of LVT vloeren zijn op dit moment erg populair en dat is niet zonder reden. Deze kunststof vloeren zijn uitermate geschikt voor op vloerverwarming door zijn zeer lage weerstand. Daarnaast heeft PVC nog een aantal uitstekende eigenschappen; het geeft een hoog geluidcomfort, het heeft een zeer hoge krasvastheid, het voelt niet koud aan en is eenvoudig te onderhouden. Ook zijn PVC vloeren tegenwoordig niet van echt hout of steen meer te onderscheiden door moderne productie technieken.

Wat is er allemaal mogelijk met PVC

PCV is zowel leverbaar in houtstructuur als in steenstructuur. Welbekend is de normale planken vloer maar veel verkocht op dit moment is het visgraat motief. Visgraat is verkrijgbaar in verschillende maten en kan traditioneel met band en bies maar ook in zogenaamde moderne walvisgraat worden gelegd. Ook bestaat de mogelijkheid om de vloer diagonaal te leggen. Kortom mogelijkheden genoeg. We hebben in onze showroom diverse showvloeren liggen.

Leggen van PVC

PVC vloeren kunnen worden geplakt en worden geklikt. Meest voorkomend is de plak optie door zijn hoge comfort en geschiktheid voor vloerverwarming. Uw vloer wordt eerst ge√ęgaliseerd waarna de vloer wordt verlijmd en gewalst. Ook is er klevende ondervloer die lijmen overbodig maakt en waardoor de vloer eenvoudiger kan worden verwijderd.

product-pvc-vloer-01

Merken

Floor Inn heeft een zeer uitgebreid assortiment PVC vloeren van diverse top merken;
Therdex, Ambiant, M-flor, Quick-Step Livyn, Design Flooring, Viva floors, Tarkett, Beautyfloor en Amtico.

Van de gehele collecties van deze merken hebben we representatieve showborden staan. Kom gerust eens binnen lopen en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die PVC biedt.