Wij hebben diverse varianten horizontale en verticale jaloezieën in ons assortiment. Voor elk interieur en huiselijke sfeer hebben wij een jaloezie, van kunststof, hout of een frisse kleur: kom langs bij Floor Inn en laat u informeren.

Vlinderjaloezieën

Vlinderjaloezieën zijn een bijzondere vorm van raamdecoratie. Ze zijn een combinatie van de beste eigenschappen van een jaloezie en een plisségordijn in één, met dubbel gevouwen banen stof.

Read more

Silhoutte®Shades

Silhoutte®Shades zijn zachte, horizontale, transparante lamellen die het binnenkomende licht prachtig filteren. De shades bestaan uit alle bijzondere voordelen van alle soorten binnenzonwering die wij te koop hebben.

Read more

Facette®Shades

Facette®Shades creëeren een subtiele sfeer in huis. Verschuif de transparante en niet-transparante delen over elkaar heen voor het ideale lichteffect.

Read more

Verticale jaloezieën / Lamellen

Verticale jaloezieën zijn niet alleen praktisch, ze hebben ook een decoratieve functie. Ze komen in veel uitvoeringen, u heeft de mogelijkheid om een smalle lamel te kiezen of juist een brede.

Read more

Duorolgordijnen

Moderne duorolgordijnen passen bij iedereen voor het raam. De transparante en niet-transparante stoflagen schuift u gemakkelijk over elkaar heen voor de perfecte mate van lichtinval en privacy.

Read more

Rolgordijnen

Ons assortiment aan rolgordijnen is enorm groot en divers. U kunt wel stellen dat we voor iedereen, voor elke kamer en naar ieders smaak een rolgordijn hebben hangen. Wilt u bijvoorbeeld een brede RVS-onderlat of een mooie band met een kanten randje?

Read more

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen hebben we allemaal wel eens ergens zien hangen. Maar wist u dat u een standaard vouwgordijn kunt omtoveren tot een persoonlijk stuk raamdecoratie?

Read more

Paneelgordijnen

Met paneelgordijnen maakt u van uw huis een modern en speels paleis. Paneelgordijnen zijn hele brede banen van stof, die u van links naar rechts kunt bewegen. U kunt ze niet opvouwen, maar ze zijn wel extreem makkelijk wasbaar en

Read more

Duette®Shades en Plissé Shades

Duette®Shades en Plissé Shades zijn functionele en fraaie raamdecoratie producten die veel worden toegepast. Top-down en bottom-up is hierbij het meest voorkomende model die op praktisch ieder raam toepasbaar zijn.

Read more

Horizontale jaloezieën

Wij hebben diverse varianten horizontale jaloezieën in ons assortiment. Voor elk interieur en huiselijke sfeer hebben wij een jaloezie, van kunststof, hout of een frisse kleur: kom langs bij Floor Inn en laat u informeren.

Read more