Verkoop- en interieuradviseur

32 – 40 uur (fulltime)

Word jij enthousiast als je aan kleuren, combinaties en woning- of projectinrichting denkt? En ben je op je best als je in een gezellig team werkt? Dan leggen wij de rode loper voor je uit! Als je van afwisseling en klantcontact houdt, dan is deze functie op jouw lijf geschreven.

Waarom is ons vak zo leuk en afwisselend?

Omdat je ’s ochtends in onze showroom binnenstapt en niet precies weet welke klant je die dag blij gaat maken met een nieuwe vloer, zonwering of raamdecoratie. Onze projecten realiseren wij niet alleen bij particulieren, maar ook bij bedrijven en instellingen. De ene keer kies je samen met een gezin een nieuwe PVC of houten vloer. Andere keren mag je een kantoor of een restaurant adviseren over de inrichting. Je hebt dus veel verschillende klanten en de mogelijkheden die wij bieden voor klanten zijn eindeloos. Wat je zeker weet: als jouw klanten de showroom verlaten, dan kunnen ze bijna niet wachten tot je collega stoffeerders klaar zijn met de inrichting.

Wat ga je als verkoop- en interieuradviseur precies doen?

  • Jij bent ons visitekaartje en ervoor zorgen dat onze klanten met het beste interieuradvies naar huis gaan;
  • Samenwerken met gespecialiseerde collega’s die jou de kneepjes van het vak leren;
  • Creatieve oplossingen bedenken met behulp van de eindeloze mogelijkheden die wij bieden;
  • Je werkt zowel door de week als in de weekenden.

Wat heb je ervoor nodig?

Belangrijk is dat je gek bent van woninginrichting, maar ook dat je klantgericht, representatief en adviesgericht bent. Mbo-niveau is een prima basis, maar wij vinden jouw inzet belangrijker dan het papiertje in je achterzak – het meeste leer je immers in de praktijk! Uiteraard is het belangrijk dat je het fijn vindt om klantencontact te hebben.

Wat krijg je ervoor terug?

Veel! Een prima salaris bijvoorbeeld. Maar ook de kans om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en workshops. En het werken met de leukste collega’s, regelmatige personeelsuitjes en een borrel op vrijdag middag. Als de klant 100% tevreden is, zijn wij dat ook!

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse in de functie van verkoop- en interieuradviseur? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV! Je kunt reageren via de mail naar monique@floorinn.nl. Heb je vragen of wil je net iets meer weten dan in deze advertentie staat, neem dan even contact op met Monique Eickhoff op 023 529 70 87