Werkvoorbereider en planner

40 uur (fulltime)

Ben jij een teamplayer, hebben computers voor jou geen geheimen en vind jij het leuk om alles tot in de puntjes te regelen en voor te bereiden? Heb jij graag een cruciale rol binnen een organisatie en gaat het plannen en aansturen van collega’s jou goed af? Dan maken wij jou graag blij met een leuke functie als werkvoorbereider en planner bij één van de grootste en leukste vloerenspecialisten in Haarlemmermeer!

Waarom is ons vak zo leuk en afwisselend?

Jij bent ruim op tijd aanwezig in onze loods in Nieuw-Vennep en zorgt dat alles klaarstaat voor onze stoffeerders, zodat ze direct aan de slag kunnen bij onze klanten. Je zorgt er ook voor dat de voorraad klopt en er altijd voldoende materialen aanwezig zijn. Ook ben jij verantwoordelijk voor de planning van alle stoffeerders en hebt contact met klanten om afspraken te maken. Als jouw administratie op orde is, dan worden zowel collega’s en klanten blij.

Wat ga je als werkvoorbereider en planner precies doen?

  • Werkbonnen klaarleggen inclusief de materialen;
  • Voorraadbeheer en -administratie;
  • Controle van de leveringen;
  • Werkvoorbereiding en plannen voor de stoffeerders;

Wat heb je ervoor nodig?

Belangrijk is dat je precies bent en altijd het overzicht kunt houden. Een vorkheftuck diploma is essentieel om alles klaar te kunnen zetten. Een Mbo-opleiding is een prima basis, maar wij vinden jouw inzet belangrijker dan het papiertje in je achterzak – het meeste leer je immers in de praktijk!

Wat krijg je ervoor terug?

Veel! Een prima salaris bijvoorbeeld, het werken met de leukste collega’s en regelmatige personeelsuitjes en een borrel op vrijdag middag.

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse in de functie van werkvoorbereider en planner? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV! Je kunt reageren via de mail naar monique@floorinn.nl. Heb je vragen of wil je net iets meer weten dan in deze advertentie staat, neem dan even contact op met Monique Eickhoff op 023 529 70 87