Een PVC-vloer is een kunststof product in vinylstroken en tegels. Dit type vloerbedekking is momenteel een grote trend gezien de vele kleuren en mogelijkheden. Een PVC-vloer is dan ook nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer of een natuurstenen vloer.

Vloer egaliseren

Een ondervloer is niet nodig, wel is het belangrijk om de vloer te egaliseren voordat het PVC wordt gelegd. Dit is gelukkig een van onze specialiteiten.

PVC is er in klik-verband, zelfklevend (voor de doe-het-zelfer) of verlijmd met of zonder bies ertussen. Tevens is een PVC-vloer zeer goed te combineren met vloerverwarming en vloerkoeling.

Makkelijk onderhouden

Het onderhouden van een PVC-vloer is ideaal. Het is krasbestendig, slijtvast, vochtbestendig, geluiddempend en hygiënisch, omdat het net als bij linoleumvloeren erg moeilijk is voor bacteriën om zichzelf op de vloer te vermenigvuldigen. Gewoon stofzuigen en dwijlen is genoeg.

product-pvc-vloer-01

De producten die wij in ons assortiment hebben, zijn van M-flor, Beautyfloor, Therdex, Spacia, Amtico, Podium, Viehoff, Intertap, Ambiant en Handyfloor.

Kom gerust eens naar onze prachtige showroom en laat u verrassen.