Wilt u de natuur in huis halen? Kom dan eens onze natuurlijke tapijtsoorten bekijken. Maar niet alleen bekijken: tapijt moet u ook voelen en ruiken. Pas dan weet u zeker dat het tapijt goed past bij uw interieur en persoonlijke stijl.

Zo hebben wij bijvoorbeeld tapijt dat gemaakt is van sisal, wol, bamboo of zeegras. Sisal is een tropische vezel en iets steviger en harder dan normaal tapijt. Sisal wordt vaak gebruikt voor borstels, touwen of in tapijt. Of wilt u liever tapijt dat voor 100% uit zuiver scheerwol bestaat met een onderkant van jute? Wol is erg zacht en u wilt hier het liefst de hele dag met blote voeten overheen lopen: het voelt heerlijk warm aan. Zeegrastapijt is een grover soort tapijt, dit lijkt erg op kokos.

Zacht en lekker warm bambootapijt

Bambootapijt is tapijt dat enorm zacht aanvoelt. De bamboovezel heeft een rond en egaal oppervlak en geeft een luxueuze zijde-achtige look. Ook handig: het is anti-bacterieel! Bamboo bevat een natuurlijke en unieke antibacteriële component dat de groei van de bacteriën afremt. De bamboo-vezel biedt een uitstekend warmtecomfort, het is vochtregulerend en draagt bij aan een goede indoor luchtkwaliteit.

Droogloopmatten van kokos

Verder hebben wij droogloopmatten die gemaakt zijn van kokos. Deze matten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en afmetingen. De matten kunnen door ons pasgesneden en uitgevuld worden.

product-natuurlijk-tapijt-02